Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) hraje v novém komediálním seriálu Ohnivý kuře potetovaného kuchaře Mika. V tandemu s dalším kuchařem Burákem, jehož ztvárňuje Jan Dolanský (38), se v lázeňském městečku pustí do provozování zděděné hospody.

Oba se často dostanou do zapeklitých, pro diváky však vtipných situací. Nejprve pomáhají odvézt do nemocnice polomrtvého ředitele místního hotelu Karla Trébla (Petr Štěpánek). Prachař s Dolanským však staršího pána upustí a švihnou s ním o zem.

Ač to vypadá, že je s ním amen, Trébl se najednou zvedne a je zdravý jako rybička. V další scéně pak dvojice hlavních hrdinů najde v kuchyni spícího kuchaře Sváťu Kuřátka (Luděk Sobota). Ten však nereaguje na buzení a oba kuchaři s hrůzou zjišťují, že je nejspíš mrtvý. Prachař následně ztropí hysterickou scénu, která by polekala i jeho manželku Agátu.

„Sakra, co tady s těma dědkama je v tomhle městě, včera ti přijde jeden, že je mrtvej a je najednou živej, a teď přijde živej a je tuhej,“ řve na Dolanského hysterický Prachař. Tomu však jeho kolega jen suše odpoví: „Já ho skopnu ze židle a třeba se probere.“ Na další hysterické reakce Prachaře alias Mika se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám