Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že neuběhne ani měsíc, aby Dara Rolins (51) nevyrazila k moři. Fakt je, že popová diva zimu zrovna nemusí a kdykoli se ve studených měsících objeví šance vyrazit do tepla, tak jí využívá. Zpěvačka tomu říká odpočinek na lusknutí prstů. Mezi Dařiny země zaslíbené patří Los Angeles, jižní Španělsko a Spojené arabské emiráty. Právě do Dubaje vedly její kroky naposled.

„Výhodou této destinace je dosah. Nikde jinde nemůžete zimu proměnit v léto za šest hodin. Navíc tam bydlí už tři roky naši kámoši, Jakub a Martin. Proto víme vždy zcela přesně, kam má cenu zajet, co vidět, kde se najíst,” říká Dara, která se v turisticky oblíbeném Emirátu vždy dočká zajímavých zážitků. „Posledně jsme objevili dokonalou restauraci, kde nám jídlo na stůl jezdilo “horskou dráhou” až na stůl. Lola byla nadšená.”

Sotva se Dara z Dubaje vrátila, tak začala plánovat návrat. „Čekají nás velikonoční prázdniny. První půlku stráví Laura s tatínkem na horách, učí se jezdit na snowboardu a moc ji to baví. A na tu druhou část letíme opět do Emirátů, za sluníčkem. Práce i legrace, obojí má v mém životě výsostné místo.”

Zpěvačka a módní ikona v jedné osobě ale nepřestává pracovat. „Až se vrátím, jedu opět do Budapešti. Jsem tam teď často, protože tam s jednou módní značkou pracuji na uvedení své vlastní kolekce,” slibuje Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám