Hlavní obsah
Článek

Seznamování na internetu je právem považováno za nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak si najít životního partnera. I na internetu je však zapotřebí dodržovat určitá pravidla seznamování. Chcete-li se seznámit online i vy, věnujte hledání partnera trochu času a trpělivosti! Osudová láska totiž čeká na každého. Někdy ale chvíli trvá, než ji člověk najde. Nevzdávejte to!

Seznamujte se na nejkvalitnější české online seznamce. Vaše láska už tam na vás možná dávno čeká!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne všichni mají příležitost chodit do společnosti a seznamovat se zde s novými lidmi. Pokud je to i váš případ, zauvažujte o seznamování na internetu. Téměř každý druhý Čech využívá k hledání svého životního partnera právě internetových seznamek. A to vám značně nahrává do karet. Na seznamkách je tedy z čeho vybírat. Pozor však na jednu zásadní věc. Není seznamka jako seznamka! Chcete-li se seznámit s partnerem na úrovni, volte takovou seznamku, kam se registrují jen uživatelé se zájmem o vážný vztah a kde jsou uživatelské profily denně kontrolovány. A právě takovou seznamkou je nejkvalitnější česká online seznamka ELITE Date!

Pouhých 30 minut času může ovlivnit zbytek vašeho života. Dejte si tedy na svém profilu záležet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr seznamky je velmi důležitým, nikoliv však jediným faktorem zaručující váš úspěch. Dalším důležitým pravidlem je skutečnost, že si musíte dát při zakládání svého profilu na ELITE Date opravdu záležet. Pokud to neuděláte, vaše šance na úspěch budou minimální. Buďte při vyplňování dotazníku upřímní. Nedělejte ze sebe někoho, kým nejste. Rozepište se o sobě a svých zájmech. Vyplňte všechny požadované kolonky. Pokud zůstanou prázdné, nepůsobí to dobře. Vyzdvihněte své přednosti. Nebuďte negativní. Nesnažte se používat omšelé fráze. Buďte vtipní a originální. Stejně tak si dejte záležet i při výběru profilové fotografie. Ta je totiž tím prvním, podle čeho vás budou uživatelé hodnotit!

Ne nadarmo se říká, že aktivním štěstí přeje! Nečekejte, až vám spadne láska do klína. Hledejte ji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nečekejte na to, až vás někdo osloví. Vybírejte si partnery (partnerky) na seznamce sami. Chcete-li uspět, musíte pro seznamování také něco udělat. Denně se na ELITE Date registrují stovky lidí. Vezměte iniciativu do svých rukou. Pokud vás neosloví partner sám, oslovte ho vy. Nemáte co ztratit. Svou aktivitou můžete jedině získat! Pamatujte na to, že když neuděláte první krok vy, udělá ho někdo jiný. A vy následně zjistíte, že už dotyčný na seznamce dávno není. Proč? Protože už se seznámil a svůj profil z databáze vymazal. Stejně tak jako v běžném životě platí i na internetu, že ti nejlepší partneři jsou nejdříve „rozebráni“.

Vytvořením profilu seznamování nekončí. Chcete-li uspět, musíte s profilem pravidelně pracovat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším pravidlem je to, že musíte svůj profil pravidelně „navštěvovat“. Věnujte tedy svému profilu každý den alespoň pár minut. Dolaďujte postupně svůj profil k dokonalosti. Měňte vámi publikované otázky na partnera. Čas od času si nahrajte do profilu nové fotografie. Odpovídejte na příchozí nabídky. Oslovujte partnery, kteří se na seznamku nově zaregistrovali. Zkuste občas pozměnit i nastavení požadavků na partnera ve filtru. Třeba se na ELITE Date právě zaregistroval někdo, kdo jen o pár měsíců nesplňuje vámi nastavenou podmínku věku a přitom je to ten pravý (ta pravá)! Věřte, že svoji polovičku potká každý, kdo to myslí se seznamováním opravdu vážně!

Nevzdávejte seznamování po prvním neúspěchu. Láska si totiž najde každého! I vás!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavně mějte trpělivost. Nepočítejte s tím, že se zaregistrujete na seznamku a už druhý den se budete stěhovat ke své nové lásce. Stát se to samozřejmě může, ale byla by to velká náhoda. Seznamování je poměrně náročný komunikační proces a chvíli trvá, než zjistíte, že ten, se kterým už si pár dní píšete, je ten, se kterým chcete strávit zbytek života. Poznávejte lidi, kteří o vás mají zájem. Pečlivě vnímejte to, co o sobě píší. Čtěte mezi řádky. Máte-li možnost zavolat si, udělejte to! Hlavně to nevzdávejte po prvním odmítnutí nebo ve chvíli, kdy nedostanete odpověď na vaši zprávu. Pamatujte, že na každého se štěstí usměje! Jen na někoho dříve a na někoho trochu později!

Další články

Načítám