Hlavní obsah
Článek

S Lejlou Abbasovou (44) jsme se sice potkali na večírku její výživové poradkyně, ale protože jsme se bavili o hubnutí nedávno, získali jsme pocit, že už všechna kila, která potřebovala, dostala dolů. "Ještě mám trochu rezervu, takové kilo dvě by to chtělo, ale je to rozhodně lepší, než to bylo před půl rokem a hlavně po Vánocích," přiznala moderátorka, že o svátcích opravdu hodně hřešila a teď to odčiňuje.

"Ale zase za to může Ester, protože ta může vždycky za všechno," začala svádět vinu za kila navíc na kamarádku Ester Janečkovou (51). "Její sestra Svatava totiž peče na zakázku a my jsme u nich strávili týden. Musím říct, že jejímu cukroví se nedá odolat. Jsou věci, které se vůlí zvládnout dají, ale některé prostě ne," krčila rameny Lejla, která si v rámci hubnutí naordinovala i očistu. "V rámci detoxu už deset dní nepiju žádný alkohol a snažím se jíst jen zdravě. Zatím to jde dobře, už za sebou jednu detoxikační měsíční kúru mám a daří se mi to lépe než poprvé," pochlubila se.

Zajímalo nás, čemu se vlastně Abbasové věnuje kromě nadace pro africké děti. "Je to hlavně moderování a musím zaklepat, práce mám dost. Až devadesát procent je to v angličtině, jedná se o firemní akce, konference a odborné záležitosti. Teď aktuálně řeším, jak to časově zvládnu, protože syn má neštovice a moje maminka se zrovna s kamarádkou ve třiašedesáti vypravila na tři týdny s batohem do Vietnamu. Lepím to, jak se dá. Dokonce k nám přijede domů hlídat Michal, což je taková novinka," dodala, že tentokrát už musí pomáhat i její bývalý partner Michael Kocáb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám