Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Lucie Kovandová (30) se víc než modelingu nyní věnuje cestování a pendluje mezi závody Formule E i Formule 1 a MotoGP. Zatímco ve stájích rychlých motorek běhá v sexy oblečcích, u formule si užívá džíny a tenisky.

"Naskytla se mi skvělá příležitost dělat u formule koordinátorku hostů. Jezdím pro ně na letiště, starám se o ně," prozradila Kovandová, která prý zatím žádného jezdce nezaujala. "Zatím se mi nabídky od jezdců vyhýbají, lítám tam v teniskách, sportovním tričku, nejsem tam za úplnou kočičku. Možná si mě ani nevšimli," směje se. "Pořád na mě doma čeká můj přítel, žádná změna," doplňuje modelka.

Za šedou myš ale rozhodně není ve stájích MotoGP, kde dělá hostesku. Tam už nosí během závodů pořádně sexy oblečky. Lucie má nabídky z většiny týmů, ale práci si vybírá právě podle outfitů. Některé stáje mají prý pro hostesky hodně vulgární outfity, a to se jí nelíbí. "Několik nabídek už jsem odmítla, fakt nechci mít na krku obojek jak pro psa nebo sukýnku, ze které čouhá celý zadek," dodala Kovandová na castingu soutěže Miss Face, kde zasedla v porotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám