Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) se pro šesti chemoterapiích ukázal svým fanouškům. Zpěvák absolvoval náročnou léčbu a vypadá to, že úspěšně. Finální vyšetření, které definitivně potvrdí, že nádorové onemocnění zcela vymizelo, ho ještě čeká, ale průběžné výsledky ukazují, že nádor ustoupil.

Na skvělou zprávu o jeho lepšícím se zdravotním stavu čekal nejen on sám, ale i celý národ. I proto se zřejmě rozhodl pozdravit v TopStaru své věrné fanoušky. Před televizní kameru jen na pár sekund předstoupil v kabátu a v kovbojském klobouku. "Přátelé, já vás zdravím a těším se brzy na vás," pozdravil Karel Gott diváky před svým domem na pražské Bertramce.

„V příštích měsících mě čeká plánovaná a velmi důležitá rekonvalescence po náročné léčbě. Během následujících měsíců budu mít dost času přemýšlet a vymýšlet, čím bych mohl své příznivce ještě potěšit. Závěrem musím říci, že celou léčbu jsem zvládl díky velké podpoře mé rodiny, hlavně manželky Ivany," napsal včera zpěvák svým fanouškům na sociální síť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám