Hlavní obsah
Článek

Krásná dcera podnikatelky a bývalé české lyžařky Ivany Trump (62) a amerického miliardáře Donalda Trumpa (65) Ivanka (29) je opět neskutečně štíhlá. Při pomyšlení, že teprve před měsícem přivedla na svět prvorozenou dceru Arabellu Rose, je její postava neskutečná. Jediné místo, kde zůstala pořádně kyprá, jsou její ňadra. Své přednosti ve čtvrtek v ulicích New Yorku ještě zdůraznila v modrých šatech nabíraných v oblasti hrudníku.

Tento poporodní jev se jistě velice zamlouvá jejímu manželovi Jaredu Kushnerovi (30), jehož si vzala 25. října 2009 během židovského obřadu. Ivanka se obrátila k židovské víře poté, co se u rabínky Elie Weinstock učila zvykům tohoto náboženství. Ortodoxním židem je totiž její manžel Jared. Ten je úspěšným podnikatelem, vydavatelem týdeníku The New York Observer a zároveň synem významného amerického byznysmena Charlese Kushnera.

S Ivankou tak tvoří dokonalý a velice zámožný mladý pár. Ivanka totiž kromě toho, že jednou podědí obrovské jmění po rodičích, je úspěšnou podnikatelkou, modelkou a designérkou. Ivanka je také viceprezidentkou konglomerátu The Trump Organization a porotkyní v reality show jejího otce The Apprentice, což je obdoba v Česku známého pořadu Šéfka.

Reklama

Další články

Načítám