Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s Barbarou Nesvadbovou (49) potkali na dobročinné dražbě ve prospěch mentálně postižených spoluobčanů, tak jen zářila. Známou českou spisovatelku pozitivně nabila skutečnost, že se podařilo během večera vybrat na dobrou věc tři sta dvacet tisíc korun. Ta tam byla únava, kterou šéfredaktorka módního magazínu Harper’s Bazaar nasbírala přejížděním po módních týdnech v evropských metropolích a z přípravy nového filmu.

O tom nám půvabná platinová blondýnka prozradila více. „Bude to na základě knihy Přítelkyně. Jsem na to velmi zvědavá, protože ta novela je velmi těžká, niterná a velmi, velmi ženská,” říká Bára.

Dvou hlavních rolí se zhostí Bářiny kamarádky, herečka Jitka Čvančarová (46) a topmodelka Pavlína Němcová (52), která debutovala ve veleúspěšném filmu Edith Piaf či ve snímku Případ nevěrné Kláry. „Je to rodinný podnik,” smála se spisovatelka.

O hlavních představitelkách filmu je jasno, nezahraje si ve filmu taky samotná autorka předlohy? „V Bestiáři jsem dělala šéfredaktorku Harper’s Bazaaru. Já to neumím. Že bych tam třeba uklízela? Já k tomu hadru nemám moc vroucí vztah. Necítím, že bych to měla udělat,” říká Barbara Nesvadbová.

Bářina druhá kniha Bestiář byla zfilmovaná režisérkou Irenou Pavláskovou. Ve filmu na motivy její knihy Pohádkář si zase zahrála hlavní roli Eva Herzigová.

Reklama

Další články

Načítám