Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s herečkou Adélou Gondíkovou (50) bavili předtím, než opožděně naskakovala do muzikálu Mamma Mia!, muzikálového žánru se trochu bála a měla z něj respekt. Přesto ale nastupuje do dalšího kousku, rodinného dílka Ať žijí duchové! "Už jsem trošku zdrzla," smála se.

"Dneska jsme měli první čtenou zkoušku a hned tu první písničku jsem úplně nechytla, takže dobrý začátek. Vlastně stejný jako vždycky. Nejdřív se nechytnu a pak se to budu muset naučit. A teď tedy přijde fáze učení," krčila rameny.

"Taneční choreografie jsou prý krásné a strašně rychlé, říkají to všichni. Ale jako Černá kronika si moc nezatančím. Jsem trochu smutná, protože tančím velice ráda, ale kombinace se zpěvem je trochu prekérní. Buď se soustředím na zpěv, anebo na tanec. Nicméně v Mamma Mia! to sedlo. Tady budeme mít jednu písničku, kde budeme mít taneční vystoupení, tak jsem na to zvědavá," prozradila.

V muzikálu bude účinkovat i Adélin životní partner Jiří Langmajer (57). Ponorka ale prý nehrozí. "Máme role, ve kterých se nepotkáme, takže se spolu nebavíme, tedy při těch zkouškách. Jako partnera mám Zbyška Pantůčka, se kterým se velmi dobře znám, a druhou alternací je Michal Suchánek (58), tak se na to těším," vysvětlila, že se s Jiřím uvidí jen cestou do divadla a zpět.

Adéle a jejímu bratrovi Daliboru Gondíkovi (54) skončil pořad na Primě, ale nehroutí se z toho. "Mám teď zatím strašně moc práce. Vždycky jsme měli dvou nebo tříměsíční pauzu, do března, tak se teď jenom prodlužuje. Od září jsem pořád zkoušela, v dubnu mám kromě Ať žijí duchové! i další premiéru s divadelním spolkem Háta, do toho se vrbí i další seriál, takže práce je dost," vypočítala.

Právě kvůli hře se spolkem Háta dokonce zvažovala i své další muzikálové působení, protože přebíhá z jedné zkoušky na druhou. Přemluvila ji ale dcera Nelly, protože pohádku, na jejíž motivy muzikál je, miluje. "Znala i všechny písničky, o kterých jsem vůbec nevěděla, že tam jsou. Takže hraju vlastně kvůli ní. Sama by ale herečkou být nechtěla," uzavřela Adéla.

Reklama

Další články

Načítám