Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení pohádky Řachanda provázela celá řada komplikací. Jednou štáb několik dní čekal, než se umoudří počasí, jindy se zase objevily problémy s technikou. Herci ale na natáčení vzpomínají velmi rádi.

Vladimír Polívka nemůže zapomenout na nevšední ubytování ve středověkém hotelu v Dětenicích, kde se natáčelo, jeho kolega Jaromír Nosek zase s nadšením popisoval večírky pořádané po práci. Herec, který je známý tím, že nezkazí žádnou legraci a na alkoholových dýcháncích vydrží ze všech nejvíc, to prý ale s pitím nepřeháněl z jednoho prostého důvodu. V místě natáčení bylo draho. „V těch končinách stál panák devadesát pět korun, takže to nebylo zase tak strašný,” nechal se slyšet herec, známý ze seriálů Vyprávěj, Reportérka či filmů Rebelové a Román pro ženy.

Některé herce, jako třeba představitelku princezny Denisu Pfauserovou, potkalo nepříjemné zranění. Tomu se ale Míra vyhnul. „Když se kalilo, tak byly spíš vnitřní zranění,” smál se Jaromír Nosek.

Reklama

Další články

Načítám