Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Křehká Alicia Vikander (27) svého prvního Oscara za vedlejší roli ve snímku Dánská dívka převzala v neděli večer před zraky hrdých rodičů Marie a Svanteho Vikander. I když se její rodiče rozešli v hereččiných pouhých dvou měsících, působili společně jako spokojená rodina. I když na první pohled se mohlo zdát, že herečku na slavnostní udílení doprovodili spíš prarodiče. Alicia totiž vypadá na svých sedmadvacet velice mladě a rodiče ji naopak počali poměrně pozdě.

Alicia podědila umělecký talent po své mamince Marii Fahl Vikander (64), která je divadelní herečkou. Tatínek je psychiatr. Poté, co se rodiče rozešli, vychovávala herečku převážně matka. Z otcovy strany má herečka pět sourozenců, což si v jednom z rozhovorů náležitě pochvalovala, prý měla z obou světů to nejlepší - pro maminku byla tou jedinou milovanou holčičkou a u otce se vždy jednou za dva týdny o víkendech obklopila velkou rodinou. Tu možná už sama pomalu plánuje se svým přítelem Michaelem Fassbenderem, rovněž hercem. Povolení od tatínka by nejspíš dostala, jelikož pan Vikander o něm na Oscarech otevřeně hovořil jako o partnerovi své dcery...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám