Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) už se opravdu pomalu stává herečkou. Po loňské Vybíjené nyní přichází do kin komedie Dvojníci, v níž si opět zahrála po boku s Ondřejem Sokolem (52). A vrátila se k postavě, kterou hrála ve svém prvním filmu před dvěma desítkami let - opět hraje servírku.

"Už ani nemuseli zaměstnávat někoho, kdo by mě to učil. Přišla jsem na plac a hned jsem začala nalévat a točit pivo. A protože jsem hrála s Ondrou, připadalo mi, jako by to byla jen další klapka Vybíjené. Takže jsem měla i větší klid a nebyla jsem nervózní," pochvalovala si spolupráci Krainová.

Na tiskové konferenci k filmu prohlásil Simonin filmový kolega Petr Nárožný, že je rád, že se při natáčení setkal s profesionály a Simonou Krainovou. Podle ní to ale rozhodně nemyslel nijak pejorativně. "Sice v oboru herectví nejsem profesionál, ale skládal mi komplimenty. Měla jsem s ním i společné scény," vysvětlila.

"Trému jsem samozřejmě měla. Všichni lidé, kteří jsou v tomhle filmu obsazení, jsou prvoligoví herci. A moje půda to pořád ještě není, v modelingu se cítím daleko jistější," dodala.

"A další film? Dostala jsem dvě nabídky na televizní seriál, což mě potěšilo, ale bylo to časově velmi náročné. Film se natočí za 28 dní, seriál se točí i čtyři měsíce. Na to je ještě čas. Mám podepsané smlouvy s klienty, které mi ještě stále dobíhají. Když nabídka přijde, ráda ji zvážím. Ale není to tak, že bych se teď stala herečkou. Je to pro zážitek a nová výzva, ale když nabídka nepřijde, nebudu sedět s rukama v klíně a čekat. Mám spoustu svých jiných projektů," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám