Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Inna Puhajková dnes slaví třicáté narozeniny. Ač je to pořád ještě mladice, stihla toho za svůj život víc než dost. Šest let se po jejím boku objevoval nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (52). A to rozhodně není malé číslo.

Inna se narodila na Ukrajině a do Česka se s rodiči přestěhovala začátkem 90. let. Její maminka je dcerou volyňských Čechů. V té době Jágr úspěšně odstartoval svou hvězdnou kariéru v hokejové NHL a mladičká Inna ještě netušila, že nějaký Jágr vůbec existuje.

Do širšího povědomí se dostala díky vítězství v soutěži krásy iMiss 2004. Nejvíc se o ní ale beztak mluvilo v souvislosti s Jaromírem Jágrem. V době, kdy s ním začínala chodit, působila jako hodně nenápadná blondýnka. Jaromíra doprovázela na jeho hokejové štace nejen do USA, ale i Ruska, kde mohla uplatnit znalost ruského jazyka.

Na východě se díky tomu uměla prosadit i jako modelka. Časem změnila barvu vlasů a stala se z ní sexy brunetka. Po rozchodu s Jaromírem Jágrem neupadla do zapomnění, ale začala víc myslet sama na sebe.

Prosadila se jako sportovní reportérka a později moderátorka Sportovních novin a Snídaně s Novou. Po rozchodu s Jágrem krátce randila s hokejistou Jiřím Tlustým (27). Nakonec ale "hokejku" vyměnila za "kopačku" a skončila v náruči svého vrstevníka, jihlavského fotbalisty Petra Tlustého (stejné příjmení s hokejistou je shoda jmen), s nímž je šťastná už více než rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám