Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co se rychlého a žhavého sexu bez jakýchkoliv závazků týče, paničky v domácnosti už dávno objevily kouzlo tzv. „casual datingu“, tedy nezávazného seznamování. Na internetových portálech zaměřených na nevázané schůzky je dnes až překvapivě vysoký počet žen, které objevily v příležitostných rychlovkách doslova spotřební zboží ...

Lechtivé známosti bez rizika přistižení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výhody nezávazných seznamovacích portálů jsou přitom zjevné – právě zde mohou paničky, které by rády vytěžily ze svého tolik opečovávaného těla maximum, najít přesně to, po čem nejvíce touží: vášnivé sexuální dobrodružství. A to nejlepší? Zcela bez rizika přistižení! Příčinou tak intenzivní chutě na žhavé tajné aférky je zejména skutečnost, že běžný život hospodyněk je zpravidla omezený na péči o děti a striktní termíny a jejich intimní vztah s manželem již obvykle také postrádá nezbytnou jiskru. Dámy se tudíž poohlížejí po vášnivých milencích bez zbytečných předsudků… ideálně několikrát týdně. Kde? Na TheCasualLounge.cz.

Cesta ke spokojenosti vede přes uspokojení v posteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kateřina z Ostravy (34) na rovinu uvádí: „Od doby, kdy jsem si na TheCasualLounge domluvila první schůzku a ve svém partnerovi objevila opravdovou „lovemachine“, je moje chuť na sex ze dne na den větší. Prozatím se scházím se dvěma-třemi muži týdně, díky čemuž se mi v postýlce plní naprosto všechno, po čem jsem kdy toužila!“ Oblíbený „casual“ portál je pro ženy zdarma, díky čemuž je dnes na známé stránce zaregistrovaný vyšší počet dam než pánů. Nezávaznou komunikaci a schůzky si tu v současnosti vychutnává 65 % uživatelek – šance na úspěch je zde tudíž extrémně velká i pro pány… a tím konečně i spokojenost sexuchtivého něžného pohlaví!

Další články

Načítám