Hlavní obsah
Článek

Už dávno sice není porotkyní X Factoru, ale svou fanouškovskou základu Celeste Buckingham (28) rozvíjí dál. Po svém nejromantičtějším singlu Loving You zpěvačka zrychluje tempo a představuje pop-rockový videoklip k písni Hello.

„Šoubyznys je hodně rychlý vlak. Nasednete do něj a v jediném okamžiku vám změní život navždy,“ říká Celeste Buckingham. „Život v šoubyznysu je extrémně rychlý a často pořádně bláznivý. Plný dřiny, ale i nekonečné zábavy. Už dlouho jsem měla potřebu podat hudební svědectví o tom, jak žiji já a mnoho mých kolegů. A teď přišla ta správná skladba, která se na to dokonale hodí,“ prozrazuje Celeste o své nejnovější písni s názvem Hello.

Zpěvačka žijící již několik let na pomezí šoubyznysu dvou kontinentů, USA a Evropy, v energické skladbě opět spojila dva produkční týmy. Vznik klipu tak mají na svědomí nejen její slovenští kolegové, ale také americký tým ve složení Earl Cohen, Jeff Gueritey a Christopher Pautre, se kterým singl skládala a který se proslavil také spoluprací s Pharrellem Williamsem.

Celý klip má působit jako jedna velká neformální párty. Před kamerou se proto nakonec společně ocitli přátelé a kolegové Celeste, Daniela a Veronika Nízlovy alias Twiins, známý tanečník Filip Jankovič, komička Evelyn, členové dvorní kapely Celeste King Shaolin a módní návrháři Milan Švingál a Klementina Tomrecaj z Factory WTF. Na natáčení videoklipu se objevil i lídr skupiny Lavagance Marek Rakovický a zpěvák Matěj Vávra. Speciální roli svěřila Celeste raperovi Vladisovi - právě s ním totiž připravuje společný duet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám