Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jde o nejvýznamnější noc v celém hollywoodském kalendáři a herečky si uvědomují, že nestačí vypadat jen dobře. Zkrášlovací kliniky v Los Angeles proto mají koncem února vždy napilno. Na oscarové afterpárty Vanity Fair nechyběla ani Kate Beckinsale, jejíž pleť ve dvaačtyřiceti letech působila tak bezchybným a vyhlazeným dojmem, až jsme si zpočátku mysleli, že se díváme na hereččinu zbrusu novou figurínu v muzeu Madame Tussaud.

Umělohmotnému efektu přispěla i sama herečka, která bohužel na tváři nevyloudila během pózování před samotným začátkem večírku jediný úsměv. Že by se jí snad ze záhadných důvodů z tváře vytratila mimika? Ještě v roce 2013 přitom v rozhovoru pro magazín Woman’s Health uvedla, že nikdy nepodstoupila plastiku.

„Není to žádný zázrak, jím libové proteiny každé tři hodiny a mám svého osobního trenéra, který se mnou všude jezdí. Nemám dokonce ani botox. Podívejte, můžu hýbat obličejem. A tyhle zuby mám od svých deseti. Vždycky měly tuhle velikost,“ vtipkovala tehdy ještě herečka. Ale jestli ještě pořád kráska z filmů Pearl Harbour, Underworld či Všichni jsou v pohodě obličejem může hýbat, tentokrát bohužel nepředvedla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám