Hlavní obsah
Článek

Výměna manželek je projekt, který spojuje neslučitelné. Pro diváky není atraktivní nekonfliktní soužití dvou rodin, je třeba vybírat a párovat zcela odlišné charakterové typy. A tak lidé z města jezdí na statky, kde se musí starat o hospodářská zvířata, ženy s jedním dítětem jsou postaveny před úkol postarat se o potomků pět a muži, kteří doma vládnou pevnou rukou, najednou musí čelit stejně rázným ženám. A tak dále.

Výjimkou nebude ani nový díl, kde se setkají prý puntičkář David s punkerkou Katkou, jejichž soužití vyústí v hádky, nadávky a pohrdání, bohužel před malými dětmi.

„Velká zkouška čeká hlavně punkerku Katku. Deset dní po boku naprostého puntičkáře Davida jí bude dělat obrovský problém. David totiž hledá sebemenší chybu, kterou by jí mohl vytknout, dokonce to dojde tak daleko, že jí zakáže starat se o děti. Po pěti dnech, kdy má dojít ke změně režimu, nepřijme ani jednu Katčinu námitku. Zoufalství Katky bude gradovat a o opravdu ostré hádky nebude nouze,“ uvádí k dílu Nova, která jej odvysílá ve středu večer. Chyba ale většinou není jen na jedné straně, obrázek si udělejte ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám