Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V ložnici Leonarda DiCapria (49) si sice dveře podávaly ty nejvyhlášenější modelky, ale když se dočkal vytouženého Oscara, v publiku mu netleskala žádná kočička, ale jeho hrdá maminka Irmelin (71). Slavný herec tak přelomový večer neprožil jako vyhlášený playboy, ale prezentoval se jako slušný syn.

Leonardo má za sebou románky s topmodelkami Gisele Bündchen (43) či Bar Refaeli (38), ale vždy od sebe odděloval svůj soukromý a profesní život, takže se po červeném koberci většinou procházel jako svobodný muž. Loni to vypadalo, že by na Oscary mohl dorazit s Kelly Rohrbach, s níž se údajně zasnoubil, ale ani tento vztah nevydržel.

V Hollywoodu se spekuluje o tom, že si Leonardo své milenky drží od těla kvůli fixaci na matku, která se stala jednou z nejsledovanějších žen ceremoniálu, na němž Leonardo bodoval díky filmu Revenant Zmrtvýchvstání. Když slavný herec zasedl vedle své maminky v losangeleském Dolby Theatre, o jejich příbuzenském vztahu kvůli vzájemné podobě nikdo nepochyboval.

Maminka Leonarda provází celou jeho kariéru a mihla se dokonce v jeho filmech Úplné zatmění, Pláž a Krvavý diamant. S otcem Georgem, který se v roce 1975 s Irmelin rozvedl, herec zdaleka tak dobré vztahy nemá. Ani on ovšem nechyběl v Los Angeles, kam na oslavu synova úspěchu přivedl i svou druhou manželku s turbanem na hlavě.

Reklama

Další články

Načítám