Hlavní obsah
Článek

Neměl se nikdo dívat, jenže fotografové jsou v takový večer mimořádně bdělí i o reklamní pauze a právě v jeden takový moment na Oscarech zachytili něco hodně výmluvného... Kate Winslet (48) se zapovídala s kolegyněmi Cate Blanchett (54) a čerstvou držitelkou Oscara Brie Larson (26), které ji napjatě poslouchaly a najednou ji celé nadšené začaly objímat. Zahraniční média měla k dipozici i další fotografie, na nichž Cate s otevřenou pusou sahá Kate na bříško...

Média po celém světě tak od dnešního rána zaplnila zpráva, že čtyřicetiletá Winslet čeká další dítě, v pořadí už čtvrté, a to i přesto, že zdroj blízký herečce přišel s dost zvláštním vysvětlením celé situace. Tvrdí, že Kate není těhotná a že kolegyně si jen chtěly sáhnout na unikátní materiál její slavnostní róby.

Winslet, která letos nominaci na Oscara za snímek Steve Jobs neproměnila, stejně jako Cate Blanchett za Carol, je vdaná za synovce miliardáře Richarda Bransona Neda Rocknrolla, s nímž má už dvouletého syna Beara Blaze. Z předešlého manželství s režisérem Samem Mendesem má ještě syna Joea Alfieho (12) a s dalším režisérem Jimem Threapletonem dceru Miu Honey (15).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám