Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle přestup se jim výrazně nepovedl! Když se Dalibor Gondík (54) a Adéla Gondíková (50) loni rozloučili s Novou a přešli do televize Prima, neměli evidentně šťastnou ruku. Jejich nový pořad Gondíci s.r.o. podle všeho nenávratně končí. Sourozenecký pár dostal kopačky kvůli nástupu herce Václava Postráneckého do obnoveného pořadu zesnulého Přemka Podlahy.

Tady už ani rady ptáka Loskutáka nepomohou! Z práce pro Novu už asi byli unaveni, na Primě se sotva ohřáli a teď už budou moci jen odpočívat. Druhá největší komerční stanice s nimi momentálně (v branži se tím rozumí většinou navždy) nemá žádné plány. „S premiérovými díly pořadu Gondíci s. r. o. aktuálně nepočítáme,“ řekla mluvčí Primy Jana Mrákotová. Ve velkém stylu se ale naopak vrací Receptář.

„Těší mě, že se mohu pokusit navázat na tradici divácky populárního pořadu Přemka Podlahy, jehož práce si velmi cením. Práce na pořadu mě velmi baví,“ řekl Aha! Postránecký, s nímž se na obrazovkách začnou diváci vídat od března.

Konkurenci bude ale mít ve Vychytávkách Ládi Hrušky, které běží na Primě v neděli a jde o podobný formát, jen o dost hravější.

Reklama

Další články

Načítám