Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nová majitelka vily původně Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) má jistě z přepsání slavného domu na sebe radost (byť prý tvrdila, že ji nechce, a byla k tomu údajně donucena), avšak nemocný zpěvák vilu v hodnotě 50 miliónů nedaroval své ženě bez podmínek. A ty jsou podle některých zpráv poměrně tvrdé! Hlasujte v anketě na konci článku.

Média totiž tvrdí, že se pojistil. „Smluvní strany jsou si vědomy, že upadne-li dárce po darování do takové nouze, že nemá ani nutnou výživu, může dar odvolat a požadovat po obdarovaném, aby mu dar vydal zpět, nebo zaplatil jeho obvyklou cenu,“ stojí dle Blesku v darovací smlouvě, kterou manželé podepsali v únoru, sepsaná už ale byla 15. prosince, kdy se Mistr, léčící se s rakovinou mízních uzlin, měl nejvíc bát o svůj život.

Součástí smlouvy je i formulace, že pokud by obdarovaný (Ivana Gottová) porušila dobré mravy (to znamená, že kdyby se začala vůči manželovi chovat špatně), může dárce (Gott) od smlouvy odstoupit a má právo na vydání daru zpět.

Podle osloveného advokáta nejsou podobné podmínky obvyklé. Advokát Gotta asi trval na tom, aby měl slavný a bohatý zpěvák nějakou pojistku, kdyby se, nedej bože, celé manželství nějak zvrtlo. To by snad ale oblíbenému Goťákovi nikdo nepřál...

Co si myslíte o kroku Gotta pojistit se proti manželce?
Je rozumný, udělal by to každý
94,9 %
Nelíbí se mi, že své manželce nevěří
5,1 %
Celkem hlasovalo 64730 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám