Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herečky Evy Čížkovské (58) je úspěšnou krasobruslařkou, několikanásobnou vicemistryní republiky. Nyní se pokusila uspět také v soutěži krásy. Zúčastnila se castingu v soutěži Miss Face, kde bohužel před branami semifinále vypadla.

"Pro mě je nejkrásnější, a jestli si porota myslí něco jiného, tak to je jejich věc. Moje dcera je krásná nejenom proto, jak vypadá, ale i proto, jaká je uvnitř," řekla Super.cz Eva Čížkovská, která přišla dceru na casting podpořit.

Sama byla účastí své dcery v soutěži překvapená. "Nejsme sledovatelé soutěží Miss, byla jsem v šoku. Ale zkusit se má všechno, tak proč ne. Řeka jsem, že ji podpořím, to je jasný," upřesnila herečka.

Adéla si prý chtěla vyzkoušet, zda mají v soutěži Miss šanci sportovkyně. "Věnovala jsem se krasobruslení na vrcholové úrovni. Chtěla jsem zjistit, jestli my menší, osvalené, sportovně založené ženy máme v takovéto soutěži šanci. Bohužel to nevyšlo," řekla Adéla, která si myslí, že za neúspěch mohou i její svalnaté nohy. "Myslím si, že to mohl být jeden z faktorů. Je známé, že modelky svalnaté nejsou. Možná je to i tom," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám