Hlavní obsah
Článek

Pěkně tvarované dámské pozadí dělá s muži divy. Jde však o problémovou partii, kterou často hyzdí celulitida tvořící se kombinací nadbytečného tuku a nahromaděných toxinů. Naštěstí se s ní dá elegantně vypořádat. Lepší než zázračné krémy a drahé kosmetické procedury je úprava diety, cvičení, snížení hmotnosti, stabilizace hormonů, detoxikace a alkalizace těla pomocí rostlinných přípravků.

Guarana dodává energii pro cvičení a urychlí spalování špíčků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bez aktivního pohybu to zkrátka nejde. Pravidelně se proto věnujte cvičení zaměřenému na velké svalové skupiny - hýždě a stehna. K efektivnímu tréninku vám pomůže originální brazilská Guarana GUARANAPLUS. Ta obsahuje ve srovnání s kávou až čtyřnásobně velkou porci kofeinu, který je však vstřebáván pomalu a rovnoměrně. Nejenže je jedinečným stimulantem vytrvalosti a prostředkem potlačujícím fyzickou únavu, ale zároveň zrychluje metabolické odbourávání tuků.

Ostropestřec podporuje schopnost jater zbavovat organismus tuků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Játra jsou orgánem zodpovědným v nejvyšší míře za metabolismus lipidů. Ostropestřec mariánský je osvědčenou bylinou, která dokáže játra zbavit nahromaděných toxinů. Chrání jaterní tkáň před poškozením a podporuje schopnost její regenerace. Pro úspěšný boj s celulitidou je ostropestřec jedním z nejúčinnějších přírodních prostředků. Řada rostlinných doplňků stravy EXOTIC HERBS nabízí Ostropestřec v praktických veganských kapslích, které jsou ideální pro přesné dávkování a snadné užívání.

Kotvičník usnadňuje přeměnu tuků na svaly a vyhlazuje pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kotvičník zemní je legálním přírodním anabolikem, které hojně užívají kulturisté a atleti. Podporuje bez negativních účinků růst svalové hmoty a redukci tělesného tuku. Zatímco muži oceňují mocný vliv kotvičníku na posílení potence, ženám poskytne harmonizaci hormonální hladiny, která se odráží na snazším udržování štíhlé linie a pružné mladistvé pleti. Kotvičník EXOTIC HERBS obsahuje směs mleté nati a semen bulharského kotvičníku známého vysokou kvalitou a účinností.

Maca pomáhá optimalizovat hormonální rovnováhu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U žen bývá pravidelné měsíční kolísání hladiny hormonů anebo jejich celkový úbytek s nástupem menopauzy častou příčinou vzniku celulitidy. Pro stimulaci správné tvorby hormonů je ideální maca, peruánská rostlina známá svým vlivem na plodnost už od dob Inků a užívaná po staletí jako omlazující komplex látek dodávající vitalitu. V nabídce bylinných doplňků EXOTIC HERBS najdete nejen samotnou organickou Macu, ale také speciální směsi Guarana-Maca a Kotvičník-Maca.

Mladý ječmen z Utahu vyrovnává pH překyseleného těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi překyselením organismu a celulitidou existuje přímá souvislost. Přebytky kyselin jsou ukládány do tukových vrstev, které pro jejich naředění zadržují množství vody. Tak dochází k deformaci tukových i vazivových tkání a vzniká celulitida. Sušená šťáva z mladého ječmene neutralizuje zakyselení organismu, má detoxikační efekt a podporuje zásobení tkání kyslíkem nutné pro rychlé spalování tuků. Mladý ječmen EXOTIC HERBS vám poskytne, díky šetrnému zpracování, maximum nutričních složek pro alkalizaci těla. Výše zmíněné produkty zakoupíte z pohodlí domova v e-shopu nebo žádejte ve vaší zdravé výživě.

Další články

Načítám