Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Slavná rusovláska se nedávno pochlubila, že bude podruhé maminkou. Na udílení Oscarů ukázala rostoucí bříško v růžových šatech, které zdůraznily její ženskost, již na filmovém plátně bohužel příliš neuplatňuje.

Emily Blunt (41) se proslavila komediemi Ďábel nosí Pradu či Lov lososů v Jemenu, ale režiséři brzy zjistili, že jí to mnohem více sekne se zbrojním arzenálem v akčních scénách. Atraktivní herečka svou zdatnost projevila ve filmech Looper, Na hraně zítřka či Sicario: Nájemný vrah. Poslední z nich jí zajistil pozvánku na oscarový ceremoniál, kde se ukázala ve zcela jiném světle.

V dramatu o krutých praktikách mexické mafie má Emily do křehké květinky hodně daleko, ale na gala večeru se předvedla jako něžná žena, jíž nastávající mateřství přidalo na kráse. S hereckým kolegou Johnem Krasinskim totiž očekává sourozence dvouleté dcerky Hazel.

Kritiky velmi pozitivně přijatý Sicario sice Emily oscarovou nominaci nezajistil, ale herečka už má eso v rukávu na příští ročník. Dostala totiž hlavní roli v hollywoodské adaptaci knižního bestselleru Dívka ve vlaku, která dorazí na podzim do kin. Jako zoufalá alkoholička, která se během špehování exmanžela zaplete do policejního vyšetřování, by mohla u akademiků bodovat. Ještě před premiérou se ale stane dvojnásobnou maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám