Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Každá žena by se měla cítit dobře i bez podprsenky. Hezká prsa k ženě patří,“ míní finalistka české i světové soutěže krásy Nikol Buranská žijící v zahraničí.

Prsa pro dobrý pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Česká modelka Nikola Buranská se rozhodla vylepšit svůj dekolt. „Zvažovala jsem, jestli do toho mám jít. Přeci jen jsem nikdy žádnou operaci nepodstoupila, toto je moje premiéra. Ale i mé kamarádky ji podstoupily a byly spokojené. I já si přála mít prsa, která budou úměrná k mé postavě a nemuset si do nekonečna pomáhat supervycpanými podprsenkami. Proč si neupravit prsa, aby byly i bez podprsenky tak akorát, pro můj dobrý pocit,“ vysvětlila modelka. Nikola, která pracovala jako modelka kromě Česka také v Miláně, Londýně nebo Paříži a nyní žijící v Dánsku se rozhodla na zákrok přiletět do Česka za specialistou na plastiku prsou k primáři MUDr. Martinovi Molitorovi na Kliniku Yes Visage.

Jak vybrat prsa?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S plastickým chirurgem Martinem Molitorem se domluvili na použití kvalitních implantátů značky Motiva o objemu 250 ml, což odpovídá zvětšení prsou zhruba o jednu velikost. „Nikola měla jasnou představu. Ze své praxe vím, že pokud je klientka schopná rozhodnout se sama, tak to nechám na ní. Pokud váhá, tak jí dám své doporučení. Nikola je krásná a vysoká dívka a vybrala si implantáty, které odpovídají její postavě, takže nebylo nutné jí nijak zásadně směrovat,“ prozradil nám k zákroku primář Molitor.

Nadšení z výsledku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Pana primáře Molitora jsem si vybrala proto, že jsme na něj měla od kamarádek dobré reference a už na první konzultaci s ním jsem se utvrdila, že jsem udělala dobře. Navíc i Klinika Yes Visage má velmi dobré jméno a zákrok zde podstoupilo mnoho známých osobností,“ vysvětluje svůj výběr české kliniky Nikola. „Z výsledku jsem nadšená. Předčilo to mé očekávání. Mám nyní prsa přesně taková, jaká jsem chtěla. Žádná obří prsa, ale hezké plné ženské poprsí. Určitě nelituji, i přes tu operaci a s ní související rekonvalescenci bych do toho šla znovu,“ prozradila dva týdny po zákroku spokojená modelka.

Kam chodí na zákrok slavní?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„O úpravu prsou je na naší klinice velký zájem. Specializujeme se na moderní postupy, které jsou zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u jiných zákroků, chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, je třeba zvolit zkušeného chirurga. Nejen prsa, ale všechny změny chirurga by měly působit přirozeným dojmem a bez viditelných známek zákroku,“ potvrzuje primář MUDr. Martin Molitor. „Mám za sebou již několik úprav poprsí a výběr kliniky a lékaře je opravdu zásadní, proto jsem i já klientkou Kliniky Yes Visage,“ vysvětluje Petra Faltýnová, která patří spolu se Simonou Krainovou, Lucií Bílou, Alicí Bendovou, Ivou Kubelkovou, Terezou Kerndlovou mezi mnoho spokojených klientek kliniky.

Nová prsa a sebevědomí zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete mít také nová prsa a s nimi nové sebevědomí? Na největší klinice u nás lze v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě podstoupit zákroky i na splátky již od 500 Kč měsíčně a bez navýšení. I přesto je možné na Klinice Yes Visage podstoupit plastiku prsou nebo třeba omlazení či moderní liposukci zcela zdarma. V soutěži o proměnu můžete vyhrát zákrok dle přání a využít také profesionály kliniky jako například Nikola Buranská. Více na webu kliniky.

Další články

Načítám