Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) si po veleúspěšném turné s Věrou Špinarovou zimní plískanice zpříjemnila na přelomu roku dovolenou v teplých krajích, ale na příchod jara se prý těší jako malá holka na svou první panenku.

„Na chalupě jsem si do svého květinového záhonu poprvé zasadila jarní cibuloviny. Narcisy, krokusy i tulipány. Už se nemůžu dočkat, až mi pokvetou,“ chlubí se nadšeně Petra, která s pozvolným koncem plesové sezóny v březnu zase začíná koncertovat se svou kapelou Amsterdam.

„Plesy jsou fajn, ale už se těším na koncerty. Je tam úplně jiná energie a mě to s kluky fakt baví,“ říká někdejší trojnásobná slavice, která do koncertního programu společně s notoricky známými hity oprášila i některé písničky ze svých prvních desek.

Novinkovou písničku Pár slov, kterou si Petra půjčila od Cher, budou již brzy skalní fanoušci majitelky hlasu o rozsahu tří a půl oktávy slyšet v rádiích. „Chystáme se do nahrávacího studia,“ dodala zpěvačka. S kluky z kapely si nechala nafotit zbrusu nové propagační fotky. Uznejte, že Petra vedle mladších muzikantů jen kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám