Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Podali na ni trestní oznámení kvůli urážce na cti a teď se asi nebudou stíhat divit! Super.cz nedávno přinesl článek s Jaroslavou Obermaierovou, která řekla, že zesnulá Jaroslava Hanušová (†66) měla problémy s alkoholem, a navíc že prý byla špatná herečka. Děti Jaruš z Kouzelníka hned běžely na policii a spekuluje se i o žalobě kvůli urážce na cti. Kdo ví, zda po dalších slovech Obermaierové nepoběží na úřadovny policie a justice znovu! Hlasujte v anketě na konci článku.

„Soudu se vůbec nebojím. To bude zajímavý proces! Říkám jen to, co vím a co je pravda. Jaroslava je vysvobozená z té hrůzy na kolečkovém křesle. Žít bez nohou je strašné. Je jasné, že děti to ponesou těžce. Je mi to srdečně líto, jak skončila, ale myslím si, že se o ni měly líp starat,“ opřela se v povídání pro Super.cz do pozůstalých herečka, která už po deseti letech vysílání patří k inventáři seriálu Ulice.

„Nechápu, proč se o to vůbec někdo zajímá. Těžce nesu, že se píše o někom, kdo nemá velký význam. Jsem u divadla dlouho a tam je tolik lidí, kteří udělali strašně krásných věcí a nikdo o nich nic neví. Ale někdo desetkrát za dvacet let proběhne televizí a je o něj hrozný zájem. Nebyla to žádná herečka, přinejlepším byla před třiceti lety bavič nebo spíš osoba, která se sem tam objevila v Kouzelníkovi,“ prohlásila tvrdě o Hanušové.

Obermaierová se brání, že nikdy neřekla, že se jejím dětem uleví. V našem článku jsme ale otiskli její skutečná slova a přestože zněla trochu jinak, jsou podobná. „Je mi jí hluboce líto, ale je to možná svým způsobem vysvobozením pro její děti, které se o ni asi nějak snažily starat,“ uvedla tehdy dle doslovného přepisu.

Redakce brzy přinese druhou část jejího svědectví, které vám patrně vyrazí dech!

Kdo myslíte, že je víc v právu?
Jaroslava Obermairová
78 %
Děti Jaroslavy Hanušové
2,5 %
Každý z nich má svou část pravdy
3,5 %
Nevím, ale o zesnulých jen dobře
16 %
Celkem hlasovalo 16853 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám