Hlavní obsah
Článek

Ačkoli je Lady Gaga (38) velice vytíženou ženou, na své zájmy a koníčky si občas chvilku najde. A zdá se, jako kdyby jí všechno šlo hned od ruky. Tentokrát se rozhodla, že se naučí surfovat. Po několika lekcích v mexickém resortu Puerto Vallarta s trenérem a přáteli to vypadá, jakoby se zpěvačka na surfu narodila. Gaga si tak udělala příjemnou pauzu mezi propagováním svého nového singlu „You and I“.

„Na začátečníka surfuje opravdu dobře. Nejdřív se pomalu učila, jak vzpřímit tělo a pak začala pracovat na výskocích na surf a udržení se na hladině. Byla velmi uvolněná, protože si přišla do resortu odpočinout od svého hektického života. Dělala opravdu velké pokroky,“ nechal se slyšet zdroj z jejího okolí.

Zpěvačka v Mexiku bydlí v luxusním nejmenovaném hotelu, kde stojí jedna noc v přepočtu téměř 120 tisíc korun. Za každou lekci surfingu navíc platí skoro sedm tisíc.

Lady Gaga je údajně vodní živel, dokonce i ve svém novém klipu se má objevit jako mořská panna. Za pár dní se zpěvačka chystá zpět do USA, kde by si měla během udílení cen MTV Video Music Awards v Los Angeles zazpívat na pódiu song své pěvecké rivalky Britney Spears „Circus“. Katy Perry by pak měla předvést song „Oops! I Did It Again“ a Kesha spolu s Nicki Minaj by si na předávání cen MTV společně střihly další z hitů Britney Spears „Gimme More“.

Reklama

Další články

Načítám