Hlavní obsah
Článek

Vyrazit v těchto šatech na oscarový červený koberec, nejenže by dokonale ladila, ale v letošní nepříliš výrazné změti večerních rób by rozhodně plus-size modelka Ashley Graham patřila mezi hvězdy nejvýraznější. A teď rozhodně nemyslíme jen prostorově.

Osmadvacetiletá kráska z Nebrasky si 88. ročník udílení Oscarů užila trochu z jiného místa, než bylo hlediště hollywoodského Dolby Theatre. Stala se totiž součástí televizní panelové diskuze stanice E! na téma móda na Oscarech. Usedla mezi moderátorku Giulianu Rancic, módní kritičku Tannnu Rassi a hlavu nejslavnějšího rodinného klanu posledních let Kris Jenner. Čtvero módních policistek si pak vzalo do parády kousky, které oblékly filmové hvězdy pro nejsledovanější společenskou událost roku.

Když modelka s údajnou velikostí 14 (česká 44) usedla za stolek, divákům se naskytl vskutku neopakovatelný výhled a hned bylo všem jasné, proč se zrovna jí jako první plus-size modelce na světě podařilo dostat se do proslulého výročního vydání plavkového Sports Illustrated.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám