Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte, jaké jsou nové trendy v podprsenkách? V šatníku by vám neměla chybět Half Bardotka, Triangle Bra, Deco-plunge a také One Piece Bra. Nic vám tyto pojmy neříkají? Každá z foteček přináší vysvětlení!

Už je znáte všechny?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tolik střihů, tolik možností! Pod každý typ oblečení a pro každou příležitost existuje ideální podprsenka. A my je našli všechny! Ty, které ňadra zvětší, pozvednou, odhalí žlábek i sednou pod tričko. Uložte svou zamilovanou podprsenku do šuplíku a omrkněte tyto podprsenkové hity letošního roku. Ona vám to určitě odpustí!

Half Bardot: Takhle sexy vaše ňadra ještě nikdy nevypadala!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co udělá běžná Push-Upka? Stlačí vaše ňadra směrem k sobě. Co udělá bardotka? Poskytne jim podporu a povysadí je směrem vzhůru a tím zdůrazní jejich horní linii. I bez potřeby vycpávek tak ňadra vypadají plnější a pevnější. Střih Half Bardot v sobě spojuje výhody klasické "vyztužené" podprsenky a bardot podprsenky – je příjemná na běžné nošení, přesto smyslně vyrýsuje horní linii ňader. A model Charm vás na první pohled okouzlí svůdnou smetanovou krajkou v netradičním designu.

Triangle Bra: Opticky zvětšující střih pro extra plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka je tou nejsvůdnější zbraní, kterou si žena může pořídit. A když do luxusní krajky zahalí svůj dekolt, bude se cítit stejně přepychově, jako bude vypadat. Speciální krajkové trojúhelníkové košíčky podprsenky Triangle bra Angelia díky svému opticky zvětšujícímu střihu vytváří pěkně modelovaný dekolt. Tyto speciální košíčky navíc zpevní a zakulatí poprsí a zajistí maximální pohodlí po celý den. Vybírat můžete hned ze tří barev!

Deco-plunge neboli dekoltka: Okouzlete sexy dekoltem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také se ráda občas předvedete se sexy výstřihem? Chcete si užít obdivné pohledy mužů a závistivé pohledy žen? Pak nezapomeňte obléknout dekoltku! Není totiž nic trapnějšího než vykukující podprsenka. Pro takové chvíle byste v arzenálu měla mít podprsenku střihu Deco-plunge. Její nízký střed košíků nechá plně vyniknout celou linii dekoltu. Váš dekolt zaručeně nikdo nepřehlédne!

One Piece Bra: Jeden kus pro maximální pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktuální hit, který musíte vyzkoušet! Tento střih podprsenky má příhodný název One Piece Bra. Celá podprsenka je totiž vyrobena z jednoho kusu super hladkého mikrovlákna, které má navíc lemy řezané laserem! Podprsenka je tedy bezešvá, naprosto pohodlná a vhodná i pod přiléhavé oblečení. Kromě perfektně tvarujícího střihu vás totiž potěší i opticky zvětšujícím efekt. Nebojte se zazářit!

Další články

Načítám