Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dávno není jen bývalou partnerkou Tomáše Kluse (37). Hvězda Terezie Kovalové stoupá vzhůru nejen na hudebním, ale i na módním nebi. Módní tvůrci si ji stále častěji vybírají do svých kampaní.

Éterická violoncellistka se stala součástí scény, když zahrála v rámci přehlídky na Mercedes Benz Prague Fashion Weeku, nyní společně se zpěvačkou Victorií a dalšími hvězdami prezentuje aktuální řadu módního návrháře Lukáše Lindnera a sama se stala tváří kolekce pro jaro a léto 2016 módní designérky Petry Balvínové. Půvabná hudebnice v poslední době nechybí na žádné z významných módních akcí. Na svůj nástroj zahrála také během charitativní dražby šatů čtyř českých návrhářek a vzácné lahve koňaku.

Organizátorka večera, spisovatelka Bára Nesvadbová, krásku s platinovou hřívou označila za nejkrásnější violoncellistku na světě. Jak na to reagovala Terezie? „Ve mně to vyvolává spoustu zajímavých pocitů a rozhodně si tak nepřijdu. Na světě je spousta krásných cellistek, ne jenom já. Vlastně mi to víc lichotí, když to říkají ženy, protože my ženy k sobě býváme velmi často kritické,” usmívá se Klusova bývalka.

Éterickou blondýnu módní tvůrci stále častěji využívají k prezentaci svých kolekci. Ona sama ale prý příliš nestíhá této spolupráce dostatečně využít. Mysleli jsme si, že Terezie bude mít skříň plnou designových kousků českých umělců, ale není tomu tak. „Jsem časový zmatkař. Ráda bych si někdy na nějakou akci oblékla někoho z návrhářů. Většinou na to ale nemám čas a pak to dopadá jako dnes večer, že jsem přijela domů, sáhla do skříně a šla,” krčí rameny Terezie Kovalová, které to ale i v trávově zeleném modelu z konfekce H&M slušelo.

Reklama

Další články

Načítám