Hlavní obsah
Článek

Zbrusu nová sestava dívčí skupiny AquaBabes už natáčela nový hit. Talentované dívky by rády navázaly na své předchůdkyně, které se prezentovaly hitovkami Neříkej mi baby a Čistá jako láska.

Holky sice mají laťku nastavenou hodně vysoko, ale hudební výzvy se opravdu nebojí. Pod dohledem hlasového poradce Charlieho Blažka a dalších profesionálů z hudebního průmyslu se dívky ve studiu postavily před mikrofon.

Pro většinu z nich se jednalo o první větší zkušenost s nahráváním ve studiu, nervozita na nich ale rozhodně znát nebyla. Naopak se k výzvě postavily čelem jako skutečné profesionálky.

Šestice AquaBabes, kterou tvoří Eliška, Sára, Melinda, Sabina, Marie a Nikola, je skutečně všestranně hudebně nadaná. Hodně zábavy si spolu užily v pauzách během natáčení, kdy se z vlastní iniciativy chopily hudebních nástrojů, patřících známé české akustické kapele Jelen, a na místě předvedly krátké improvizované vystoupení, které můžete vidět v naší videoukázce.

Na výsledek z nahrávání nové písničky si ale budeme muset ještě počkat. Píseň poprvé zazní v připravovaném videoklipu, ve kterém se děvčata oficiálně představí světu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám