Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na pátý pokus se Leonardo DiCaprio (49) konečně dočkal hereckého Oscara, který mu dosud unikal. Ve své sbírce má sice nejcennější trofej, ale ke spokojenosti mu chybí stálá partnerka.

Kvůli roli v drsném dramatu Revenant Zmrtvýchvstání si Leo sáhl na pokraj sil, ale dřina se vyplatila. V Los Angeles se dočkal aplausu celého Dolby Theatre, ale v hledišti bohužel nečekala žádná kráska, která by životní úspěch oslavila s ním. DiCaprio se v zákulisí dočkal alespoň vřelého objetí od Kate Winslet (48), s níž si prožil před 18 lety románek na potápějícím se Titaniku.

Herečka sice svou nominaci za vedlejší roli ve filmu Steve Jobs ve vítězství neproměnila, ale úspěch hollywoodského kolegy prožívala s takovým nadšením, jako kdyby bodovala sama. Kate už má doma Oscara za hlavní roli ve filmu Předčítač a Leonardovi uznání přála mnohem více než sobě.

Milenci z Titaniku spolu pózovali i na červeném koberci, ale po ceremoniálu se nejspíš jejich cesty rozešly. Leonardo měl zajisté zajímavější plány, než slavit s trojnásobnou maminkou. Po úspěchu na udílení cen BAFTA si v Londýně odvedl na pokoj rovnou dvě krásky. S Oscarem jeho cena ještě stoupla, takže si v Los Angeles mohl rovnou pronajmout celé patro hotelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám