Hlavní obsah
Článek

Z nedávné dovolené v Austrálii se moderátorka odpoledních zpráv na Primě Monika Leová (32) vrátila se zásnubním prstenem. Její dlouholetý přítel Martin však dobře ví, že jeho snoubenka je velký romantik, a tak stále vymýšlí, čím ji překvapit.

Naposledy Moniku pozval na Eleanoru, pravou benátskou gondolu, která je skutečným skvostem přístavu u Karlova mostu. „Kdyby mne nepožádal o ruku v Austrálii, přála bych si to takhle, na gondole,“ přiznala Monika Leová. „Vloni jsme si splnili sen a podívali se do italských Benátek, dnes jsme si to na Vltavě užili stejně tak krásně,“ usmívá se moderátorka.

Na gondole dělal zamilované dvojici společnost Zdeněk Bergman, převozník pražský, od kterého se Monika s Martinem dozvěděli mnoho z historie pražských památek. „Pan gondoliér byl skvělý a neskutečně vzdělaný, představil nám Prahu z jiného úhlu. Mělo to naprosto ohromující atmosféru,“ pochvalovali si snoubenci a svěřili se s tím, jakou atmosféru bude mít jejich svatba.

„Romantická určitě musí být taky. Ale hlavně si ji chceme užít. Nebude v kostele, nebude na zámku, spíš bude přírodní. Taková zahradní párty, na které bychom chtěli ty, na kterých nám záleží, a chceme, aby tam byli s námi,“ prozradila zamilovaná dvojice s tím, že do roka a do dne nebude, protože oba mají rádi teplo, a počkají si tak na léto příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám