Hlavní obsah
Článek

Vztahy v rodině Christiana Slatera (46) budou pořádně vyostřené. Herec se v minulosti nelichotivě vyjádřil o psychickém stavu svého otce, což vyústilo v žalobu, v níž Michael Hawkins (80) požaduje závratné odškodné.

„Je to schizofrenik, vždycky měl problémy. Byl to charismatický herec, ale režiséři si s ním užili své,“ prohlásil loni o svém otci Christian Slater, čerstvý držitel Zlatého glóbu za vedlejší roli v seriálu Mr. Robot, který si už v 16 letech zahrál se Seanem Connerym ve filmu Jméno růže. Jeho otce se tato slova velmi dotkla a obvinil Christiana z toho, že mu zničil kariéru.

Michael Hawkins, vlastním jménem Thomas Knight Slater, syna zažaloval kvůli pomluvám a požaduje po něm opravdu závratné odškodné ve výši 20 miliónů amerických dolarů, což odpovídá půl miliardě českých korun. Herec známý ze soap opery Ryan´s World tvrdí, že je duševně v pořádku a jeho syn ho připravil o možnost další herecké práce. Pokud by Hawkins s žalobou uspěl, na svém potomkovi by nejspíš vydělal více než za honoráře za celou svou poněkud skromnou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám