Hlavní obsah
Článek

Pokud se vaše kolena, kyčle, kotníky, záda či ramena ozývají čím dál více, vězte, že každý kloub v těle potřebuje tu správnou výživu. Se zvýšenou námahou, při sportu, ale také s rostoucím věkem se naše klouby opotřebovávají a potřebují doplnit hlavní látky tak, aby mohly vykonávat svou základní funkci.

Jedinečný objev českých vědců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní věda poskytuje mnohé možnosti, a nyní se i díky jedinečnému nápadu českých vědců povedlo skloubit tradiční kloubní výživu s tím nejlepším, co nabízí enzymoterapie. Už to tak bývá, že ty nejlepší myšlenky jsou vlastně velmi jednoduché. Základním principem nového přípravku je, že kombinuje nesporné výhody enzymů s osvědčenou látkou kloubní výživy, glukosamin sulfátem. Enzymy působí jako urychlovače chemických reakcí v našem těle. Tyto speciální enzymy spolu s glukosaminem a vitaminem C najdete jako v prvním a jediném přípravku na našem trhu, v produktu GelActiv Proteo-Enzyme Q. Všechny látky obsažené v tomto přípravku se navzájem velice výhodně doplňují.

Uklízečky našeho těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uvnitř organizmu máme tisíce enzymů, díky nimž probíhá většina reakcí v organizmu. Přípravek GelActiv Proteo-Enzyme Q nám dodává ty nejdůležitější. Ve vyšším věku, vlivem obezity, námahy či manuální práce se klouby, svaly, vazy a šlachy hodně opotřebovávají. Přispívají k tomu i drobná či vážnější zranění. Zbytky tkání, jako jsou zbytky opotřebené chrupavky či zbytky odumřelé tkáně po úrazech, musí být v těle rychle zlikvidovány. A tehdy nastoupí úklidová četa, naše uklízečky proteo-enzymy, které pomohou tělo od těchto zbytků vyčistit a zabrání tak možnosti vzniku negativních reakcí. Takto se vlastně připraví to správné prostředí pro dodání dalších látek, které naše klouby potřebují.

Ta nejlepší výživa pro vaše klouby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Glukosamin sulfát tvoří základní stavební látku chrupavky. Glukosamin obsažený v přípravku GelActiv Proteo-Enzyme Q je speciálně upraven do formy s postupným uvolňováním v organizmu. Průběžně tak zásobuje naše klouby potřebnou výživou a také nezatěžuje žaludek, na což si u obdobných produktů hojně stěžují zejména ženy. Přípravek obsahuje i vitamin C, který je důležitý ke správné tvorbě kolagenu pro normální funkci kloubních chrupavek. Produkty GelActiv byly vždy velmi oblíbené mezi vrcholovými sportovci, kteří své klouby zatěžují nadměrně. GelActiv Proteo-Enzyme Q je však i přes svou výjimečnost doporučován všem lidem s bolestí kloubů, zejména pak těm, kterým jiné produkty nepomáhají.

Stačí pouze 2 tablety denně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V našich lékárnách můžete najít buď samostatné enzymatické produkty nebo samostatné produkty s obsahem kolagenu, glukosaminu či chondroitinu a jejich kombinací. Ale žádný z těchto produktů nenabízí mimořádné výhody těchto látek dohromady, tzn. enzymů a např. glukosaminu současně. A v tom je právě GelActiv Proteo-Enzyme Q výjimečný a zatím jedinečný. Užívání enzymů bylo dosud poměrně finančně náročné a také spojeno s polykáním velkého množství tablet. Ani jedna z těchto věcí u GelActivu Proteo-Enzyme Q neplatí. Stačí užívat 2 tablety denně a kloubní kúra na 2 měsíce užívání vychází v lékárnách zhruba na 596,- Kč. GelActiv žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů.

Další články

Načítám