Hlavní obsah
Článek

V českém tisku se dnes objevila zpráva, že Vlaďka Erbová (42) a Tomáš Řepka (50) stáhli žádost o rozvod. Některá média dokonce začala spekulovat o tom, že by se legendární fotbalista a vnadná modelka mohli dát znovu dohromady. My jsme zjišťovali, jak se věci ve skutečnosti mají.

Pravdou je, že Erbová skutečně stáhla žádost o rozvod a její manželství zůstává zachováno, není to ale tak, jak by se na první pohled zdálo. „V loňském roce jsme s manželem společně podali žádost o nesporný rozvod, neboli rozvod dohodou. Stanovisko k naší soukromé vztahové situaci jsem poskytla již v září loňského roku,” nechala se slyšet modelka a dále uvedla: „Momentálně mohu potvrdit, že jsme žádost po vzájemné dohodě stáhli. Nadále zůstáváme manželé. Momentálně nesdílíme společnou domácnost a každý žijeme v novém vztahu.”

Vlaďka a Tomáš, kteří spolu mají syna Markuse, se podle všeho snaží udržet rodinu kvůli dětem. „Rozhodli jsme se tak proto, že si chceme veškeré záležitosti mezi sebou vyřešit v klidu a soukromí. S nejvyšším zřetelem na potřeby a výchovu našich dětí. Jsme především rodiče a prioritně nám jde o jejich pohodlí,”dodala.

Tak uvidíme, jak se celá věc bude dál vyvíjet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám