Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvák Adam Levine šokoval své fanoušky na Instagramu, kde se pochlubil novým tetováním. Nejedná se však o žádný menší obrázek, ale rozsáhlé umělecké dílo, které pokrývá celou plochu jeho zad. Šestatřicetiletý hudebník tvrdí, že na seance k tatérovi docházel šest měsíců, než dílo dokončili.

„Šest měsíců práce. Díky Bryanu Randolphovi, že mi tímto naprosto vyrazil dech!“ napsal Adam na Instagramu ke snímku svých tetovaných zad.

Manžel modelky Behati Prinsloo nemá první obrázek na kůži. Libovat si v tetování začal před mnoha lety. Mezi těmito trvalými výtvory má jeden, který připomíná květák.

„Nikdy bych neskrýval 99,9 procenta z nich. Mám jedno, které je trochu hloupé. Ani už nevím, co to vlastně je. Viděl jsem chlapa s těmi opravdu úžasnými ruskými tetováními, která ale nemůžu mít, protože nejsem dost tvrdý. Tak mám jednu příšernou verzi. Ale je to dost škaredé. Vypadá to jako květák, je to odporné. Ale zbytek je v pohodě, tak se zaměřme na něj,“ prohlásil držitel titulu nejpřitažlivější muž roku 2013 časopisu People při jedné debatě o svých kérkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám