Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako andílek Victoria’s Secret je zvyklá ukazovat tělo, ale v novém vydání francouzského magazínu Lui zašla Lily Aldridge (30) ještě o kousek dál. Na jeho titulce pózuje modelka jen v červených kozačkách na jehlách a rudém kožichu, který má však jen ledabyle přehozený přes rameno.

Lily samozřejmě dobře ví, co udělat a jak se natočit, aby bylo vidět vše a zároveň nic. Tentokrát navíc i bez push-up podprsenky dokázala své jinak velmi drobné poprsí zahalit rukou velmi rafinovaně...

I když se může zdát, že je obálka přesto dost hanbatá, zpěvačka Rita Ora byla v minulém čísle ještě o dost odvážnější. Podobně jako v minulosti i Rihanna, Kate Moss, Joan Smalls, Jourdan Dunn nebo francouzská herečka a poslední Bond girl ze Spectre Léa Seydoux, která se v roce 2013 objevila na obálce nahá po tříleté pauze, kdy magazín nevycházel.

Aldridge, která je maminkou tříleté holčičky Dixie, má poslední dobou napilno. Objeví se i v novém plavkovém speciálu Sports Illustrated. V listopadu se jí zároveň na přehlídce Victoria’s Secret dostalo cti předvádět nejdražší podprsenku posetou drahými kameny za dva milióny dolarů nazvanou Fireworks Fantasy Bra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám