Hlavní obsah
Článek

Půl roku po narození syna Maxmiliána si modelka Romana Pavelková (40) dává dohromady tělo, které stejně jako u každé ženy poznamenalo těhotenství. "Dá se říct, že jsem na tom dokonce o malinko lépe, než když jsem otěhotněla," řekla Super.cz.

"Dala jsem si takový cíl, že bych chtěla být ve stejné kondici, jako když jsem byla před osmi lety ve finále Miss ČR. Ale je to velká výzva, protože v té době tělo fungovala trochu jinak. Tehdy jsem podle mého měla nejlepší figuru, i když podle mého manžela jsem byla až moc štíhlá," svěřila Romana, která si předloni vzala podnikatele Milana Čížka.

Prsa si hodlá nechat. Upravit si je nechala totiž až poté. "Myslela jsem spíš na štíhlost a vypracování. Na plastiku, aby mi hrudník vrátili do původní podoby, se opravdu nechystám," smála se.

"Musela jsem trochu omezit jídlo. Během těhotenství jsem to neřešila a tláskala jsem sladkosti a brambůrky. Cvičím doma, protože do fitka moc chodit nestíhám. A donutila jsem se k tomu chodit na procedury, už nějakou dobu je to hlavně rázová vlna proti celulitidě, a aby se mi zpevnila pokožka. V těhotenství jsem měla 17 kilo navíc, a tak kůže dostala zabrat. Výsledky už vidím a do plavek to snad bude ten můj vysněný ideál," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám