Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na tom Lejla Abbasová (44) nebyla nejlépe. Přibrala devět kilo, ani nevěděla jak, zhoršily se jí i problémy se štítnou žlázou, jimiž trpí od dětství. Chodila na nejrůznější lékařská vyšetření a výsledky neodpovídaly tomu, jak se cítí. "Zřejmě to bylo psychosomatické," svěřila Super.cz Lejla, že za to mohl zřejmě i rozchod s otcem jejího syna Michaelem Kocábem.

"Vážila jsem víc než kdykoliv předtím. Najednou jsem měla alergie, na které jsem nikdy netrpěla, začala jsem hrozně otékat. A tak jsem začala přemýšlet nad celkovým způsobem života a že bych tomu asi měla dát nějakou formu. Začala jsem hodně cvičit, s kamarádkou Ester Janečkovou (51) jsme vyrazily k výživové poradkyni, snažíme se nastavit si nějaké pravidelné jídlo. Zkoušela jsem i lékařská vyšetření, ale nikdo neznal původ toho, co se mi děje," vyprávěla.

"Zkoušeli mi dávat asi osm nebo devět druhů prášků, brala jsem jich jednu dobu osm denně. Byla jsem na všech možných vyšetřeních od srdce po játra. Nic z nich nevyplynulo, ale prokazatelně jsem vypadala a cítila se špatně, nespala jsem. Nejlepší lék byl asi čas a já se mu snažím pomáhat, jak nejlépe umím. Už začínám i s estetickými věcmi, jako jsou rozšířené žilky anebo keloidní jizva na noze, změnila jsem i barvu vlasů. I kdyby v tom byl chlap, stejně to člověk musí dělat hlavně pro sebe. Když jsem na sebe přestala myslet, dávala jsem se dohromady skoro tři čtvrtě roku. Vůbec se mi nechtělo chodit mezi lidi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám