Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších českých hereček Aneta Vrzalová září v Dětech ráje a má za sebou premiéru filmu Decibely lásky, kde má jednu z hlavních rolí. Ve společnosti ale tráví čas překvapivě sama. Žádný muž se po jejím boku zatím neobjevil.

"Jsem zamilovaná. Mám kluka, ale tajnýho. Není to zatím oficiální, nerada bych to ještě prezentovala. Je to brzy," řekla Super.cz Aneta. Známost prý není úplně nová a rozhodně si ji její pan Božský prý nenašel díky publicitě.

"Nemá to návaznost na moji práci. Známe se dlouho, zatím to neventiluju, mám ráda své soukromí," vysvětlila Aneta na premiéře muzikálu Angelika, kam přišla podpořit své kolegy.

"Viděla jsem dnes Angeliku už podruhé. Ráno jsem byla na generálce, zajímala mě Betka Bartošová, která se mnou hraje v Decibelech lásky, a teď večer mě zase zajímal Honza Kopečný, se kterým hraju v Dětech ráje. Strašně se mi to líbilo, musím na sobě ještě hodně pracovat," dodala Vrzalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám