Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenskou zpěvačku Tinu (40) u nás známe nejen díky její hudbě, ale upozornila na sebe také moderováním jedné z předchozích řad SuperStar a Hlasu Česko Slovenska, kde jí partnera dělal Leoš Mareš.

Dnes je z oblíbené zpěvačky dvojnásobná mamina a mateřství jí nadmíru svědčí. S fotbalistou Richardem Lásikem má tříletého syna Lea a s manželem, raperem Separem, vychovává dcerku Tiu Liliannu, která přišla na svět loni v únoru.

Zpěvačka od druhého porodu zhubla neuvěřitelných osmnáct kilo a moc jí to sluší. Není divu, že se stala tváří kosmetické značky.

Na tiskovku, kde byla coby tvář značky uvedena, přišla ve sportovním outfitu a prozradila, jak se se svým vzhledem dlouho smiřovala. „Líčení přichází v úvahu až poté, kdy se žena cítí dobře taková, jaká je, jinak jí zkrášlování nemůže pomoci,“ míní. Jak je vidět, Tina se díky zeštíhlovací proceduře cítí opravdu dobře, protože zkrášlovaní na sobě rozhodně nezavrhuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám