Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Moniku Leovou (32) požádal přítel na dovolené v Austrálii o ruku. Do toho, aby se podílel na přípravách svatby, se ale moc nežene. Nechal to na partnerce, která už teď hledá vhodná místa i gastronomické speciality na veselku. V jedné z restaurací jsme se s ní potkali.

"Nechávám se trochu inspirovat, ale chceme to udělat někde v přírodě. Už kvůli počtu hostů, což začíná být docela problém. Guest list se rozrůstá a teď to vypadá na sto padesát lidí. Asi budeme muset škrtat. Takový počet hned tak někam nenarveme," svěřila Super.cz.

Před časem jsme se s Monikou bavili o tom, že by jí rodina neodpustila, kdyby neudělala pořádnou vietnamskou veselku, kde je takový počet hostů běžný, a že se jí v podstatě už kvůli tomu, kolik by to stálo, ani do svatby nechce. "Doufám, že bude hodně věcí bártrem," naznačila, že se pokusí vyjednat minimálně slevu ve vietnamské tržnici Sapa.

"Už jen potřebuju, aby Martin nespletl jméno a řekl ano," smála se. "Sice se domlouváme, ale hodně věcí bude asi na mých bedrech, protože většinou musí být všechno podle mě. Chci, aby si to všichni užili. Chci, aby obřad byl až ve tři odpoledne, aby se pak šlo rovnou na párty a nebylo to nějak rozkouskované," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám