Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během prvního setkání dárců krevní plazmy se společně sešly dvě moderátorky Magazínu Top Star Mahulena Bočanová (57) a Eva Perkausová (30). Jelikož k setkání došlo v české pevnosti Boyard, kde na celebrity čekal úkol zdolat řadu nejrůznějších překážek a nečekaných nástrah, tak přirozeně vyplynulo ze situace, že se spolu obě krásky sblížily. Bočanová v jednu chvíli měla o Perkausovou skoro až mateřský strach.

„V jednom momentu, kdy do nás na vratké atrakci pálily obří balony, tak jsem měla strach o malou Perkausku. Je drobná jako moje Márinka. Říkala jsem si, že pokud do ní střelí takový balón, tak ji to pošle někam do Berouna. Ona je naštěstí mrštnější než já,” smála se Mahulena Bočanová, která fyzicky náročné úkoly statečně zvládla po nemoci při dobírání antibiotik.

„Strašně mě to bavilo. Bylo to vtipný, když jsme padali, tak jsme se sobě navzájem smáli,” komentovala dovádění v české pevnosti Boyard Eva Perkausová. Zdolávání fyzicky náročných úkolů moderátorce opravdu šlo. „Příliš nesportuju, ale spoustu sportů zvládám. Žádný druh sportu mi není cizí a zvládám jich mnoho,” říká Eva. Ptali jsme se blondýny, jestli je i ona dárkyní krve nebo krevní plazmy. „Je to obdivuhodný, pokud člověk daruje krev nebo plazmu. Já osobně s tím nemám zkušenost. Dnešní zkušenost mě inspirovala, nejsem proti a asi do toho půjdu,” říká Eva Perkausová.

Reklama

Další články

Načítám