Hlavní obsah
Článek

Plánujete pořízení špičkového telefonu, ale jejich ceny jsou mimo váš rozpočet? O2 právě teď nabízí prémiové telefony se slevou až 2000 Kč. Vy tak můžete mít skvělé zařízení a ještě ušetříte. Na kterékoli prodejně O2 vám navíc zdarma pomůžou s nastavením i výběrem elegantního pouzdra nebo třeba paměťové karty. Při nákupu na e-shopu www.o2.cz máte dokonce dopravu zdarma.

Lumie 950 se slevou 2000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová Lumia 950 není jen mobil. K tomuto telefonu totiž můžete připojit klávesnici, myš i stolní displej a rázem se promění v mini počítač. Díky operačnímu systému Windows 10 je totiž jedno, jestli si zapnete notebook, běžný stolní počítač nebo telefon – prostředí ve všech případech vypadá a ovládá se naprosto stejně. Díky aplikacím Microsoft Office není problém psát dokumenty ve Wordu, upravovat tabulky v Excelu či připravovat prezentace v PowerPointu. Základem je samozřejmě výkonný čip nejnovější generace procesorů Qualcomm Snapdragon, podpořený 3 GB operační paměti. Vnitřní úložiště o kapacitě 32 GB lze doplnit paměťovými kartami o dalších 200 GB.

BenQ T47 se slevou 1000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud sháníte pohotový chytrý telefon s rozumnou velikostí displeje s rozlišením 1280 x 720 pixelů i slušnou pamětí, pak je pro vás BenQ T47 jasnou volbou. Skvělé výsledky vám zaručí 8Mpx fotoaparát s automatickým ostřením, bleskem a nahráváním videa. Díky funkci time-lapse můžete zachytit i to, co by běžnému oku zůstalo skryto. Z obyčejných videí tak BenQ T47 vytvoří pěkný vizuální zážitek. Samozřejmostí je podpora sítí 4G LTE.

Samsung GALAXY A3 se slevou 1000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Model Samsung GALAXY A3 se může pochlubit inovativním luxusním designem i úchvatným displejem 4,5" qHD s technologií Super AMOLED. Zařízení je vybaveno čtyřjádrovým procesorem s frekvencí 1,2 GHz, díky němuž pracuje neuvěřitelnou rychlostí. Budete tak moct bez problémů sledovat filmy, poslouchat hudbu a používat více aplikací současně. A díky podpoře připojení LTE Cat 4 budete stahovat data mnohem rychleji než ostatní. Elegantní celokovové tělo telefonu má prémiovou kvalitu, kterou pocítíte v ruce. O2 nabízí na výběr tři barvy – bílou, stříbrnou a černou. Můžete si tak si tak vybrat přesně tu, která bude nejlépe sedět k vaší osobnosti a stylu.

Huawei Y6 se slevou 1000 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Telefon Huawei Y6 nabízí hladký a elegantní vzhled, který je příjemný na pohled i dotek. Díky ergonomickému tvarování skvěle padne do ruky a umožní tak rychlé a snadné ovládání. Při sledování filmů nebo prohlížení fotek jistě oceníte také velký displej s HD rozlišením. Integrovaný 8 Mpix fotoaparát zaručí výborné výsledky i za snížených světelných podmínek. Při sledování videí a poslechu hudby vám navíc nabídne hlasitý zvuk i dlouhou výdrž baterie.

Další články

Načítám