Hlavní obsah
Článek

Seriál o plavčících se dočkal popularity mimo jiné také díky atraktivním ženám, které se po pláži proháněly v červených plavkách. Ty sice byly jednodílné, ale díky sexy střihu dostatečně obnažily jejich postavičky.

Pobřežní hlídka se v roce 2017 vrátí na televizní obrazovky s novou hereckou soustavou, čemuž příliš nefandí Pamela Anderson (56), která jako C. J. Parker vystavovala své silikony. Remake kultovního seriálu se už natáčí v Miami, kde se před kamerou objevila herečka Ilfenesh Hadera a předvedla záchranářský outfit nové generace.

Zatímco Pamela Anderson či Carmen Electra oblékly vysoce vykrojené plavky, v nové Pobřežní hlídce se budou nosit podstatně méně vyzývavé modely. Herečka, která v seriálu ztvární milenku hollywoodské mlátičky Dwayneho Johnsona, totiž nedostala příliš velkou příležitost předvést své křivky. Členky Pobřežní hlídky 21. století totiž vyfasovaly plavky, které více halí boky, dekolt, a dokonce i ruce až k zápěstím. V takovém outfitu se asi herečky včetně DiCapriovy bývalky Kelly Rohrbach příliš neopálí.

Tešíte se na novou Pobřežní hlídku?
Ano, bude to skvělá podívaná
8,8 %
Ne, radši se podívám na originál
91,2 %
Celkem hlasovalo 13879 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám