Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal David (63) před dvanácti lety na vlastní kůži zažil tsunami. S Karlem Gottem (†80) a jeho ženou, rodinou Karla Svobody a Karlem Štědrým byli na dovolené na Maledivách, které vlna tsunami také zasáhla. Naštěstí se ve zdraví vrátili. I přes tuto zkušenost se letos na Maledivy opět vrací.

"Bereme s sebou i vnuka Sebu. Měli jsme tehdy obrovské štěstí, kliku. To neznamená, že bychom tam nejezdili dál," řekl Super.cz Michal David, který odlétá na zaslouženou dovolenou po měsících tvrdé práce.

Připravoval film Decibely lásky, který šel do kin před dvěma týdny, a také muzikál Angelika, který se vrátil po devíti letech v novém kabátě.

Oba projekty se bohužel setkaly s velmi negativní kritikou od odborníků. "V roce 2002 jsme vyjeli s Kleopatrou, a ta měla tak hrozný kritiky, že jsem málem chodil kanálama. Udělali jsme 1200 repríz, Kleopatru viděl milión diváků, dostala se do Japonska, Korey. Jsem radši, že nás i teď nepochválili kritici, a díky tomu zase třeba přijde víc diváků," dodal Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám