Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Loni v únoru herečka Liv Tyler (46) porodila syna Sailora a už se opět chystá přivést na svět dalšího potomka. Přestože je v pokročilém stadiu těhotenství, přišla si pro cenu na udílení Elle Style Awards v Londýně.

Na ceremoniálu dámského magazínu nebyla o slavné krásky nouze, ale nastávající maminka v sobě nezapřela zkušenosti modelky a patřila k nejkrásnějším ženám slavnostního večera. V modrých šatech, které obepínaly její bříško, se neztratila ani v přítomnosti Rosie Huntington-Whiteley (36) či Lottie Moss.

Těhotná hvězda trilogie Pán prstenů si z galavečera odnesla cenu pro nejlepší televizní herečku, jíž se stala díky seriálu Pozůstalí, v němž ztvárnila členku tajemné sekty. Liv Tyler ještě stačila natočit třetí řadu mysteriózní série, ale jinak musely jít její pracovní povinnosti stranou.

Liv Tyler už má s Davem Gardnerem ročního Sailora, ale rozšiřování rodiny je pro ně větší prioritou než svatba. Během rozvedeného manželství s Roystonem Langdonem si pořídila Mila, jemuž je už 11 let.

Reklama

Další články

Načítám