Hlavní obsah
Článek

Saxofonista Felix Slováček (72) si den bez přítomnosti něžného pohlaví neumí představit. O víkendu už to zase nevydržel a na ples v Mariánských Lázních opět dorazil s milenkou Lucií Gelemovou, přestože manželce Dádě Patrasové (67) slíbil, že už se s ní přestane stýkat.

V úterý se hudebník objevil na křtu knihy zpěváka Milana Drobného, jenž je také znám svou slabostí pro něžné pohlaví. Po víkendovém incidentu se Dádě nemůžeme divit, že svého muže na akci nedoprovázela.

Místo aby Felix zalezl do kanálu a styděl se, že z manželky dělá hloupou husu, která naletěla jeho pokusům o smír, se však usmíval jako sluníčko a nechal se fotit s přítomnými dámami.

Gelemovou sice Milanu Drobnému nepředstavil, zato si vychutnával pohled do výstřihu herečky a modelky Barbory Mottlové...Slováček zkrátka chytil druhou mízu, a to hodně pořádnou.

Na kameru s námi sice tentokrát mluvit nechtěl, ale trochu jsme si na toto téma popovídali. A ani trochu se své chování omlouvat nesnažil. "Žiju stejně, jako jsem žil předtím. Nic se nezměnilo," krčil rameny. "Jednou sepíšu všechno na papír, a to teprve uvidíte, jak to dooprady je," řekl.

Dáda přitom s Felixem před týdnem s úsměvem na rtech tančila na Česko-Slovenském plese! Slováček zřejmě rád chodí po tenkém ledě a myslí si, že stažená žádost o rozvod nemůže být nikdy znovu podána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám